32 nap és indul a Visegrád 4 extrém teljesítménytúra-verseny

visegradtour

Legalább 17 és fél óra tekerés és 533 kilométer megtétele vár a 4 tagország – Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország, valamint a keleti-partnerség országaiból verbuválódott indulókra a Visegrád 4 kerékpárversenyen. A szervező a profi kerékpárversenyek (pl. Tour de Pologne) rendezésében már nagy tapasztalatokat szerzett Lang Team Sp. z.o.o.

visegradtour_logo

A maximum 300 résztvevőnek meg kell másznia Szlovákia emelkedőit, száguldhat lefelé Csehországban az első non-stop országúti maratonversenyen, amely május 17-én délután 16:00 órakor rajtol Budapestről – a Westend City Center tetejéről és másnap ér célba Krakkóba.

timing

A rendezők fő célja azonban a tömegsport, és ezen belül is a kerékpározás népszerűsítése, ezért a május 17-i hétvégén (péntek-vasárnap) igazi kerékpáros fiesztára számíthat, aki a Westend City Centerbe látogat.

visegradtour_route

Érdeklődők számára regisztrálni a http://www.visegradbicyclerace.com/ honlapon keresztül lehetséges. A versenykiírás a magyar zászló mellett letölthető innen.

Mindenkinek sikeres felkészülést és balesetmentes versenyzést kíván a szervező Lang Team és a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség!