Ha április, akkor országúti kerékpár – MKSZSZ edzőképzés

simoni_00

A korábbi évek hagyományait folytatva, ismét illusztris vendégeket üdvözölhetünk hazánkban. És hogy a szakmáról is beszéljenek bővebben, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség limitált részvételű edzői továbbképzést hirdet. Részletek a cikkben…

 

A korábbi évek hagyományait folytatva, ismét illusztris vendégeket üdvözölhetünk hazánkban. Jövő hét kedden (április 8-án) az idei Central-European Tour sajtótájékoztatójára kerül sor 11 órai kezdettel.

És hogy a szakmáról is beszéljenek bővebben, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség limitált részvételű edzői továbbképzést hirdet 2014. április 9-én 11 órai kezdettel. Az edzői továbbképzés előadói:

Collin HUMPHREYS és John MILLS urak – a British Cycling képviseletében, valamint Artur CHODOR úr a Lengyel Kerékpáros Szövetségtől. További előadásokat tartanak TISZEKER Ágnes a Magyar Anti-dopping Csoport Kft részéről, valamint Fülöp Tibor.

Részvételi szándékot Gyurján Jánosnál, a gyurjanj@live.com címen kérjük előzetesen jelezni.

Sztárvendégeink mindkét eseményen:

Djamolidine ABDOUJAPAROV – a Central-European Tour “nagykövete”. Versenyzői pályafutása során több, mint 50 nagy versenyt nyert meg. Agresszív versenystílusa miatt „Taskenti terrorista” volt a beceneve, és speciális rekordot állított be – elmondhatja magáról: a három legnagyobb körversenyen is megszerezte a legjobb sprinternek járó trikót (Tour de France, Giro d’italia, Vuelta a Espagna).

Gilberto SIMONI – a Giro d”Italia kétszeres összetett győztese, akik kimagaslóan eredményes pályafutása során összesen 15 Olasz körversenyen, 4 Tour de Franc-on és 5 Vueta a Espana-n vett részt, valamint számtalan profi győzelem fűződik nevéhez.

Mindkét esemény helyszíne a Vougue Étteremhajó (1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.) http://www.restaurantvogue.hu/

simoni_01