Fotók

Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó

pen-and-diary

A Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség, a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifj. Egyesület, valamint Debrecen MJV Polgármesteri Hivatala a 2015. évi országúti kerékpáros versenyszezon nyitányaként 2015. március 29-én vasárnap, 11 órától rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó Kerékpárversenyt (Balla Viktor Emlékverseny).  

Sipos János Emlékverseny – FOTÓK

sipos_janos_emlekverseny_01

A Budapest Tour – Sipos János Emlékverseny – Amatőr Országúti Kerékpárversenyt 2014. évben a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetséggel kötött megállapodás alapján a Kerékpársport 2000 Sportegyesület szervezte. A verseny a Central-Europe Tour zárónapján került megrendezésre a Calr Lutz rakparton, a Vogue Étteremhajó elől indulva. Vanik Zoltán fotói.

Central-European Tour: 3. Isaszeg-Budapest – FOTÓK

cet2014_0_03

A Central-Eruopean Tour harmadik napján, július 27-én, vasárnap az Isaszeg és Budapest közötti 138 kilométeres szakaszt teljesítették a versenyzők. A verseny során két szökési kísérlet történt, ám mindkettőt visszaverte a mezőny. A budapesti Carl Lutz rakpartra egy bolyban érkeztek a kerékpárosok. Vanik Zoltán fotói.

Central-European Tour: 2. Szerencs-Ibrány – FOTÓK

cet2014_0_02

A Central-Eruopean Tour második napján, július 26-án, szombaton a Szerencs és Ibrány közötti 136 kilométeres szakaszt teljesítette a nemzetközi mezőny. Több mint hetven kilométeres sebességgel érkezett a mezőny az ibrányi célegyenesbe, Jacevics volt a leggyorsabb, Lovassy Krisztián pedig tizenharmadikként tekert át a célvonalon. Juhász Gábor fotói.

Central-European Tour: 1. Kosice-Miskolc – FOTÓK

cet2014_0_01

18 nemzet képviseletében, korábban soha nem látott méretű és összetételű mezőny vágott neki a 2014. évi Central-European Tour UCI 1.2-es kiemelt kategóriás versenyeksorozatának. A küzdelmek július 25-én Kassa városában vették kezdetüket, ahonnan a porfelhőlovagok 118 kilométer megtétele után értek Miskolc belvárosába. Juhász Gábor fotói.

Nemzeti Kritérium Bajnokság – FOTÓK

kriterium2014_05

A Békéscsaba melletti Újkígyóson került megrendezésre május 24-én a Magyar Nemzeti Kritérium Bajnokság. Egy 1400 méteres, hat kanyarral nehezített, végig vizszintes körpálya került kijelölésre a Békés megyei település utcáin. Mind az amatőr, mind az igazolt versenyzők szép számban álltak rajthoz. Íme, a versenyen készült fotók.

V4 Magyar Nagydíj – FOTÓK

v4_01

A Magyar Kerékpársportok Szövetségének égisze alatt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség és a Kerékpársport 2000 Sportegyesület szervezésében került sor 2014. május 17-én a Visegrád 4 Kerékpárverseny Magyar Nagydíjára. Vanik Zoltán fotói.

II. Edelény – Szendrő – Boldva Térségi Kerékpár Napok – FOTÓK

szendro2014

A II. Edelény – Szendrő – Boldva Térségi Kerékpár Napok keretében a KOVÁCS KÁROLY EMLÉKVERSENYT ÉS TÚRÁT 2014. évben a Kerékpársport 2000 SE szervezte, amely a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) szabályainak megfelelően került lebonyolításra 2014. május 1-jén.

MKSZSZ edzőképzés – FOTÓK

mkszszedzo

A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség limitált részvételű edzői továbbképzést hirdetett április 9-re. Az előadók Collin HUMPHREYS és John MILLS urak – a British Cycling képviseletében, valamint Artur CHODOR úr a Lengyel Kerékpáros Szövetségtől voltak. További előadásokat tartott TISZEKER Ágnes (Magyar Anti-dopping Csoport Kft.), valamint Fülöp Tibor.