Hírek

“Fully compliant”, vagyis „teljes megfelelőségi” státuszt kapott a HUNADO Doppingellenes Szabályzata

macs

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) deklarálta a M​agyar Nemzeti Doppingellenes Szervezet (HUNADO) feladatkörét ellátó Magyar Antidopping Csoport Doppingellenes Szabályzatának teljes megfelelőségi (“fully compliant”) státuszát. A teljes megfelelőségi státuszt azon doppingellenes szervezetek szabályzatai nyerik el, amelyek a hatályos Nemzetközi Doppingellenes Szabályzat (WADA Kódex) kötelező átvétellel terhelt rendelkezéseit​ maradéktalanul tartalmazzák.

Nyerjen kerékpárt a SzeptEmber Feszt-en!

bringas00

Aki a SzeptEmber Feszt-en (2015. szeptember 4-6. Népliget) a Trek sátornál a Bringa TV-nél regisztrál, az a vasárnap, 2015. szeptember 6-án, 16:00 órakor megrendezésre kerülő tombolasorsoláson egy Nopeus városi kerékpárt és több értékes ajándékot nyerhet! Részletek a cikk folytatásában, az esemény plakátján…  

Biciklizés a Velencei tó körül

gardony_20150614_00

Kis távolság, nagy buli! Könnyed, játékos családi kikapcsolódásra vár mindenkit a Sportos Cukorbetegekért Egyesület (SCE) június 14-én, vasárnap a gárdonyi Sport Beach-en, hogy a résztvevőkkel körbetekerjék a Velencei tavat. A tókerülés kiegészül egy számháborús játékkal is, valamint a táv után különböző programok is várják a kikapcsolódni vágyókat. A cukorbeteg egyesületeket csapatosan várják!

MKSZSZ elnöki tájékoztató

mkszsz

Az MKSZSZ elnökségének és Felügyelő Bizottságának, az MKSZ 2015. május 19-i elnökségi ülésére beterjesztett kiegészítés közzététele elől Polony elnök mereven elzárkózott, és az elnökségi jegyzőkönyvben rögzített módon: elnöki záradékként megfogalmazott “magánvéleményként” terjesztette be a közgyűlés elé.

Kérdések és válaszok: Sutkó Mihály

bringacafe3

A napokban a BringaCafe online kerékpáros magazin készített interjút Sutkó Mihállyal, a Kerékpársport 2000 SE elnökével, az MKSZ elnökségi tagjával (nem csak) a közelgő Central European Tour kapcsán. A cikk folytatásában ebből a beszélgetésből közlünk egy részletet.  

Helyreigazítás

mksz2

A „Hová kerültek a szövetség tízmilliói – avagy miért is olyan nagy az ellenállás az egyszövetségi rendszerrel szemben?” címmel, a Magyar Kerékpársportok Szövetsége által üzemeltetett bringasport.hu portálon 2015. május 22-én megjelent cikkre alulírottak a következő helyreigazítás közzétételét kérjük.  

V4 Kerékpárverseny összetett végeredmény

v4

A nemzetközi verseny május 16-án Csehországból indult, majd május 17-én a lengyel versenyszakaszon folytatódott a küzdelem. A kerékpárosok május 23-án érkeztek hazánkba, ahol Budapesttől egészen Győrig kerekeztek. A sorozat utolsó állomása a Szlovák Nagydíj ma, május 24-én volt. A cikk folytatásában tekinthető meg a Visegrád4 Kerékpárverseny-sorozat idei összetett végeredménye.

V4 Magyar Nagydíj eredmények

visegradtour

Május 23-án, szombaton 12 órakor rajtolt a Visegrád 4 Kerékpárverseny – Magyar Nagydíj – EYOF 2017 Tesztverseny, amelyen a versenyzőknek egy 124,1 km-es távot kell teljesíteniük a győri célig. A V4 Magyar Nagydíjon 12 nemzet 115 versenyzője, 20 csapat – közte 12 profi – , valamint a magyar, a szlovák és a szerb nemzeti válogatott

V4 – Magyar Nagydíj – EYOF 2017 Tesztverseny rajtlista

visegradtour

A mai napon 117 versenyző vág neki az időjárási körülmények miatt nehezített Visegrád 4 Kerékpárverseny – Magyar Nagydíj – EYOF 2017 Tesztversenynek a WestEnd City Center főbejáratától, 12:00 órakor. A 19 induló csapatból 11 UCI kontinentális bejegyzésű profi csapat, 3 nemzeti válogatott és 5 regionális, vagy klub csapat. Íme, a rajtlista.

V4 Budapest-Győr itiner

v4

Május 23-án, szombaton 12 órakor rajtol Budapestről, a WestEnd főbejáratától a Visegrád 4 Kerékpárverseny – Magyar Nagydíj – EYOF 2017 Tesztverseny, amelyen a versenyzőknek egy 124,1 km-es távot kell teljesíteniük a győri célig. A cikk folytatásában tesszük közé a verseny itinerét.