Versenykiírások

24. Balmaz Nagydíj, 2015. május 1. – Versenykiírás

pen-and-diary

A FINISH LINE Sportiroda idén május 1-jén is megrendezi a szokásos egyéni és páros időfutam versenyét, melyre Balmazújvároson kerül majd sor, a HBM Kerékpáros Szövetség versenybíróinak közreműködésével. Versenyigazgató: Kocsár László. A versenykiírás megtekinthető és letölthető a cikk folytatásában.  

XIII. Kínok Kínja kerékpáros mezőnyverseny

kinok_kinja2015

Az Esztergomi Küllőszaggatók Kerékpár Egyesület, Esztergom Város Önkormányzatának támogatásával 2015. május 10-én, vasárnap rendezi meg immár 13. alkalommal a mára már klasszikusnak számító Kínok-Kínja amatőr kerékpárversenyt. A verseny a 2015. évi AKESZ Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság összetett versenyének V. fordulója.

Országúti Kerékpár Diákolimpia Regionális Döntő, Debrecen – Versenykiírás

diakolimpia

2015. április 12-én, vasárnap kerül sor az Országúti Kerékpár Diákolimpia debreceni Regionális Döntőjére. A regionális döntő résztvevői a Magyar Diáksport Szövetség 2014/2015. tanévi Versenykiírás „Általános szabályok 5. pontja” szerint és a köznevelési intézmények azon tanulói, akik a megadott nevezési határidőig nevezéssel rendelkeznek. Versenykiírás a cikk folytatásában.

Hajdú Kupa és Főnix Kupa – Versenykiírás

pen-and-diary

A HBM Kerékpáros Szövetség és a DKSI közös szervezésében kerül idén megrendezésre a hagyományos Hajdú Kupa és Főnix Kupa versenyekből álló hétvégi kerékpáros rendezvénysorozat, 2015. április 18-19-én. A versenykiírások letölthetők a cikk folytatásában, nevezni online lehet a kiírásban megadott honlapon.

Dél-Dunántúli Regionális Diákolimpiai Döntő

pen-and-diary

Április 17-én, pénteken délután 2 órától kerül Pécsett megrendezésre a Pécsi Sport Nonfprofit Zrt., a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség és a Mecsek Maraton Team Sportegyesület rendezésében a Dél-Dunántúli Regionális Diákolimpiai Döntő. A versenykiírás letölthető a cikk folytatásában.  

Tour de Pécs – Grawe Nagydíj, Magyarország Hegyi Bajnoksága

pen-and-diary

Ahogy 2014-ben, úgy idén is egy verseny keretein belül kerül lebonyolításra, méghozzá 2015. április 11-én a Tour de Pécs – Grawe Nagydíj és a Hegyi Országos Bajnokság. Ennek megfelelően a versenyekre kétszer is nevezni kell, ha valaki mindkét verseny értékelésében részt kíván venni. A versenykiírások és a Hegyi OB nevezési lapja letölthető a cikk folytatásában.

Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó

pen-and-diary

A Hajdú-Bihar Megyei Kerékpáros Szövetség, a DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifj. Egyesület, valamint Debrecen MJV Polgármesteri Hivatala a 2015. évi országúti kerékpáros versenyszezon nyitányaként 2015. március 29-én vasárnap, 11 órától rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Területi Évadnyitó Kerékpárversenyt (Balla Viktor Emlékverseny).  

Országos szezonnyitó, Bonyhád

bonyhad_2015_00

A Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület rendezésében 2015. április 4-én, szombaton kerül lebonyolításra Bonyhádon (Tolna megye) az Országos Szezonnyitó Kerékpárversenyre, melyen igazolt licenccel rendelkező és amatőr versenyzők is indulhatnak. A cikk folytatásában közöljük a verseny kiírását.  

Tolna Megyei Nyílt Cyclo-Cross Bajnokság

pen-and-diary

A Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesület 2014. december 20-án, szombaton rendezi meg a bonyhádi Ifjúsági Parkban igazolt és nem Igazolt versenyzők részére a Tolna Megyei Nyílt Cyclo-Cross Bajnokságot. A természetes és mesterséges akadályokkal tűzdelt 2000 ill. 1200 méteres körpályán Mountain bike kerékpárral is lehet indulni.

Magyar Nemzeti Cyclo Cross Bajnokság 2015

cc2015_00

2015. január 11-én, vasárnap Gyulán (Békés megye), a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség (MKSZSZ), Gyula Város Önkormányzata és a Körös Bike Kerékpáros Egyesület rendezésében kerül sor a 2015-ös Magyar Nemzeti Cyclo Cross Bajnokságra. A cikk folytatásában tesszük közzé a hivatalos versenykiírást.